içinde

2022: ABD, İngiltere ve Hindistan’daki En İyi 10 NFT Pazaryeri Geliştirme Şirketi

NFT‘lerden nihai olarak kimler yararlanır? – Biri sana bu soruyu sorarsa, ne dersin? Muhtemelen, kullananların avantajlarından yararlanacaklarını söyleyebilirsiniz. Ancak burada, kullanıcılar terimi, bu kullanıcıların yatırımcılar, girişimciler ve kripto meraklıları arasında değişebileceği bir şemsiye terimdir.

Her geçen gün NFT pazarı daha da genişliyor ve daha iyi hale geliyor. Bu, her birimizin arzu ettiği başlangıçtır. NFT girişiminize başlamak için hiç bu kadar harika bir fırsat elde edeceğinizi düşünüyor musunuz? Bu fırsatı kullanın ve bir NFT pazarı ile NFT ayetinde varlığınızı oluşturun. Bu blog, NFT pazar yeri geliştirmenize devam etmek için en iyi NFT pazarlama geliştirme şirketini dondurma mevzusunda size rehberlik edecektir.

Eminence Of An NFT Marketplace 

Değiştirilemez tokenler, bu dijital varlıkların sahiplerini belgelemek için dijital sertifikaya sahip dijital varlıklardır. NFT pazarı, hem yaratıcıların aynı zamanda kripto meraklılarının özenle katıldığı belirlenmiş bir platformdur. Yaratıcılar, dijital varlıkları veya dijital işleri NFT’lere oluşturabilir, basabilir ve belirtebilir. NFT platformu, kullananların NFT’lerini piyasada bulunan öteki kullanıcılarla satın almalarına, satmalarına ve takas etmelerine olanak tanır. Bu platformlar, NFT ticareti için harika bir forum olmaya devam ediyor.

Yıl 2022 ve piyasada son aşama rekabetçi olmanız gerekiyor. Aksi takdirde sahadaki diğer oyuncular vuruş vuruşlarını yapacaktır. NFT ayetinde gelişmeniz için size en iyi halde yardımcı olacak en iyi NFT pazar yeri geliştirme şirketlerinin bir listesi,

AppDupe

AppDupe, blockchain geliştirme hizmetlerinde uzun yıllara dayanan deneyime sahip bir numero uno şirketidir. Genç ve canlı bir blok zinciri geliştiricileri kadrosuyla, girişimcilere sınıfının en iyisi NFT pazar geliştirme hizmetleri taktim etmek için özenle çalışıyorlar. Blok zinciri teknolojisi, Kripto para birimleri, NFT ile alakalı geliştirme hizmetleri, oyun çözümleri vb. Benzer biçimde geniş bir temel alana odaklanırlar. Bunları FNT girişiminiz için seçtiğinizde, hazır oldukları için bunları oluşturmak için vakit harcamanıza gerek kalmamıştır. Girişimcilerin girişimlerini kısa müddette başlatabilmeleri için güvenli çözümleri hazırdır. Ayrıca, her türlü NFT işi için en iyi beyaz etiket çözümlerini sağlama mevzusunda yetkindirler.

Tata Consultancy Services 

Tata Danışmanlık Hizmetleri (TCS), büyük bir küresel erişime haiz lider bir şirkettir. Sonsuz teknolojik hizmetleri ile büyük bir marka ve itibar oluşturmuştur. Blockchain, Nesnelerin İnterneti, mobil uygulamalar, kurumsal uygulamalar, yapay zeka, Bulut bilişim vb. şeklinde işletmeler için muazzam hizmetler sunarlar. Birkaç kripto işletmesi bu arenada onlarla bütünleşmiştir ve girişimlerinde büyük başarının tadına varmaktadır. Ancak, NFT girişiminiz için coşku verici hizmetler almak için onlara da ulaşabilirsiniz.

Infosys 

Infosys, yüksek teknoloji çözümleri sağlama açısından Tata Danışmanlık Hizmetleri’nden sonrasında ikinci sırada yer verilmiştir. Şirket, şirketlerin işlerini yükseltmeleri için mükemmel teknik çözümler sağlamada öncü olmuştur. İş danışmanlığı, bilgi teknolojisi ve dış kaynak hizmetlerinde en çok uzmanlığa sahiptirler. Varlıkları boyunca oldukca sayıda şirketle anlaştılar ve onlara blockchain teknolojisi, Nesnelerin İnterneti, Yapay Zeka, Büyük veri vb. Gibi en iyi önder teknolojilerde yardımcı oldular. O zaman onlarla iletişime geçerek hizmetlerini benimsersiniz!

WillowTree apps

WillowTree, lider bir uygulama geliştirme ve dijital ürün geliştirme şirketidir. Mobil stratejistler, UX/UI tasarımcıları ve yazılım mühendisleri olarak piyasaya aktif olarak katılırlar ve ayrıca teknolojiye bağlı olarak işletmelerin gereksinimlerini karşılarlar. Ayrıca uygulama ve internet geliştirme, sohbet robotu geliştirme, yazılım geliştirme, UI/UX ve muhtelif diğer teknolojiler benzer biçimde büyüleyici hizmetler de sağlarlar.

Data Systems

NFT pazaryeri geliştirme şirketleri sıralaması içinde, listede bir sonraki HData sistemleridir. Analitik araştırmalar yoluyla işletmelerin verimliliklerini ve performanslarını artırmalarına destek olacak bir veri bilimi firmasıdır. Yıllar boyunca, binlerce işletmeye teknolojik hizmetleriyle destek oldular. Uzmanlıkları, büyük veri analitiği, veri bilimi, yapay zeka, makine öğrenimi ve otomasyon benzer biçimde alanları içerir.

Zensar technologies 

1991 yılında kurulmuş dünyanın önde gelen şirketlerinden biridir. Şirket, şirketlerin performanslarını ve stratejilerini yükseltmeleri için teknoloji çözümleri sağlamasıyla tanınır. Dijital tedarik zinciri, bulut altyapısı, veri yönetimi, yapay zeka, veri yönetimi, otomasyon vb. Gibi muhtelif teknolojiler hakkındaki büyük bilgi birikimine sahip canlı bir geliştirici kadrosuna sahipler. Onlara ulaşın ve NFT işinizi başlatmak için yardım alın.

Capgemini 

Bu önder şirket, piyasada oldukça uzun bir süredir büyük bir üne haizdir. Ayrıca birçok ülkede ağlarını genişlettiler. NFT pazaryerlerinin geliştirilmesinin özü olan blok zinciri teknolojisinde büyük uzmanlıklarına sahiptirler. Bununla beraber, onlara ulaşmak, mükemmel NFT girişimleriyle ortaya çıkmanıza destek olacaktır.

Accenture

Accenture, hizmetlerini tatbik geliştirme, blok zinciri teknolojisi, Oracle, Salesforce, SAP, yazılım teknolojisi, tedarik zinciri, operasyonlar vb. Benzer biçimde teknolojilerin çeşitli noktalarına genişleten küresel bir sağduyulu şirkettir. Dünya.

Fueled

ABD, Hindistan, BAE, Kanada ve İngiltere benzer biçimde birçok ülkede şubeleri bulunan bu en iyi internet ve mobil uygulama geliştirme. Blockchain ekosistemlerini güçlendirmek için hizmetlerini çeşitli endüstrilere sunuyorlar. Son birkaç yılda, birden fazla güvenli ve emin blok zinciri çözümü geliştirdiler. Ekipleri, internet ve tatbik geliştirme, blok zinciri teknolojisi, Yapay Zeka, VR/AR, Büyük Veri analizi, Nesnelerin İnterneti, NFT pazaryeri çözümleri ve çok daha fazlası gibi muhtelif teknolojileri kullanma mevzusunda bilgili geliştiricilerden oluşur. Çeşitli teknolojilerdeki uzmanlıkları, NFT pazarında kuvvetli bir iş kurmanıza destek olacaktır.

Tech Mahindra 

Şirket, dünya çapında çeşitli endüstriler için bilgi teknolojisi hizmetleri sağlama konusunda uzmandır. En iyi markalarla konsorsiyum kurdular ve teknolojileriyle ilerleme kaydetmelerine destek oldular. Tüm bu seneler süresince şirket, blockchain teknolojisi, suni zeka, AR ve VR, bulut çözümleri, kurumsal çözümler, veri bilimi, büyük veri vb. şeklinde çeşitli teknolojilere girişti.

Wrap Up 

NFT’lerin kapsamının artmasıyla, bu, NFT pazaryeri geliştirmeye başlamanız için harika bir zaman olacaktır. Kendinizi destekleyin ve kripto girişiminizi başlatmak için sınıfının en iyisi blockchain teknolojisi şirketine yaklaşmaya başlayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

Metaverse Ekosistem Geliştirme ve Yatırım Konferansı Asya İstasyonu Açıklandı!

13 Yıl Önce Bugün, Satoshi Nakamoto Bitcoin Tanıtan İlk Forum Gönderisini Yayınladı