içinde

Futbol efsanesi Dani Alves, Dubai MetaTerrace’da lüks saat NFT’yi piyasaya sürecek

Ortadoğu’daki futbolseverler için bir ziyafet olan Dubai’deki metaverse tabanlı gece yaşamı salonu MetaTerrace, lüks saatçi Backes & Strauss ve NFT & Metaverse danışmanı ColossalBit ile ortaklaşa iş arasında NFT projesini açıklarken futbolcu Dani Alves’i ağırlayacak.

Dubai merkezli kripto para birimi, blockchain, NFT’ler ve Metaverse danışmanlık, danışmanlık, tasavvur ve geliştirme şirketi ColossalBit, efsanevi futbolcu Dani Alves’in NFT projesinin lansmanı için şehrin gece yaşamı ortak noktası MetaTerrace’da Dubai’yi ziyaret edeceğini duyurdu. . Merakla beklenen lansman 28 Haziran 2022’de yapılacak.

Halk arasında Dani Alves olarak malum Daniel Alves da Silva, Football Club Barcelona’daki şanlı zamanlarıyla tanınan Brezilyalı bir futbolcudur. Ağırlıklı olarak sağ bek pozisyonunda oynayan üretken bir savunmacı olan Dani Alves, 43’ten fazla kupaya ve 1000’den fazla ustalaşmış oyuna haiz olmakla övünüyor – uygar futboldaki en yüksek başarı, Messi gibi en iyi futbolcunun bile ulaşamadığı bir başarı.

İngiliz lüks saat üreticisi Backes & Strauss (B&S), şanlı kariyerini kutlamak için 43 elit saatten oluşan kendi Alves Trophy Koleksiyonunu piyasaya sürdü. Bu koleksiyon, meşhur futbolcunun 6 büyük futbol kulübü ve ulusal takımıyla 22 yıla yayılan ustalaşmış kariyeri süresince kazandığı her kupayı anıyor – futbol kulübü Bahia ile ilk büyük kupasını kazandıktan sonra Barcelona, ​​Juventus ve PSG’ye geçerek, ve Brezilya Milli Takımı ile kazandığı Tokyo Olimpiyatları Altınına kadar uzanıyor.

1789 yılında kurulan Backes & Strauss, dünyanın en eski elmas şirketidir. Lüks İngiliz saatçi, Alves Trophy Koleksiyonunun NFT düşüşünü başlatmak için Dubai merkezli ColossalBit ile konsorsiyum kuruyor. Backes & Strauss CEO’su Vartkess Knadjian, “Bu, Backes & Strauss’un şimdiye kadar giriştiği en heyecan verici projelerden biri” dedi. “Etiyopya’da büyürken, Manchester United’ın yaşam boyu destekçisi olarak güzel oyun için bir aşk geliştirdim.”

ColossalBit tarafınca başlatılan ve DIFC’nin Central Park Towers’ında yer edinen MetaTerrace, metaverse ilkesi doğrultusunda dijital ve fizyolojik dünyaları birleştiren türünün tek örneği bir lounge-restorandır. Katılımcılar MetaTerrace’ı ziyaret edebilecek ve bütün Kupalarının ve Lüks Saatlerinin sergilendiği Dani Alves’e adanmış Sanal Odayı deneyimleyebilecekler.

“Futbolcular, 38 yaşlarında, üstün atletizmiyle yaşına meydan okumaya devam eden Dani Alves’ten daha büyük olamazlar. MetaTerrace’ta NFT yolculuklarına başlarken, onunla ve benzersiz işçilik ve soyağacıyla övünen bir elmas ustası olan Backes & Strauss ile ortaklık yapmaktan haysiyet duyuyoruz. ColossalBit’in Kurucu Ortağı ve CTO’su Christian Chalfoun, kripto dünyası ve bir fırlatma rampası olarak Dubai için heyecan verici bir an” dedi.

Dani Alves’in laflarıyla, “Bu koleksiyon, futbol kariyerimde şimdiye kadar kazandığım her kupanın 43 harika anısını kutlamak için. 2002’de Brezilya’da Bahia ile başlayıp 2021’de Tokyo Oyunlarında benzersiz Olimpiyat altın madalyası ile bitirerek. Sizi şahsi olarak tarihimin bir parçası olmaya davet ediyorum – size bu 43 değişik zaferin en canlı anılarını getiren saati seçin. ”

Alves Trophy NFT Saat Koleksiyonu üç farklı biçimde satılacak: Premium, Fraksiyonel ve Normal NFT’ler.

Premium NFT – reel saatin sahipliğini sağlayan 1’de 1 NFT. Bu NFT’nin fiyatı saat fiyatına eşittir (38 saat = 38 NFT). Bu NFT’nin mülkiyeti, sahiplerine reel fizyolojik saatin mülkiyetinin yanı sıra, sahibinin adı ve Orijinallik Sertifikası ile birlikte bir Backes & Strauss (B&S) dijital kitabı benzer biçimde daha fazla avantaj ve avantaj elde edecektir; ve Dani Alves imzalı hususi bir B&S bekçi kulübesi. NFT sahipleri 28 Haziran’da MetaTerrace’ta Dani Alves’in saati kendilerine teslim edeceği etkinliğe katılabilecekler.

Fraksiyonel NFT – Dani Alves’in seçtiği 43 saatten 5’inin kesirli olarak satılacağı, bu da futbol ve Dani Alves hayranlarına tam saatin fiyatına harcamak yerine saatin bir parçasının NFT’sine sahip olma fırsatı sağlayacak . 5 saate dağıtılmış 750 fraksiyonel NFT, saat başına 150 fraksiyonel NFT olacak. NFT sahibi, pazarı son zamanlarda sürekli yükselen bu prestijli saatlerden birine sahip olmanın yanı sıra B&S mağazasında ve MetaTerrace’ta tenzilat; imzalı kitaplar ve Alüminyum levha; Metaverse’deki Dani Alves Odasına ayrıcalıklı erişim ve gelecekteki NFT düşüşlerine hususi erişim.

Normal NFT – Toplam 1.482 NFT, sahiplerine, hayranlarına ve NFT koleksiyonerlerine Dani Alves imzalı hususi imzalı tişört, top ve şapka şeklinde fazlaca heyecan verici ve çekici teklifler ve avantajlar ve ek olarak Dani Alves ile MetaTerrace’ta tanışma imkanı sağlayacaktır. Ve Cenevre’deki B&S atölyesini ziyaret etmeye çayır edilmek (uçuşlar ve konaklama dahil değildir)

Her NFT türü için, hem koleksiyoncuları bununla beraber futbol taraftarlarını cezbeden benzersiz ek avantajlar olacak. NFT düşüşüyle ​​alakalı tüm bilgiler ve detaylı Şartlar ve Koşullar, ColossalBit tarafınca sağlanan NFT mağazası internet sitesinde bulunabilir. (https://nft.Backesandstrauss.Com/)

ColossalBit & CEO’su Ciro Arianna, “Dani Alves Trophy Saat Koleksiyonunu anmak, onu bir NFT düşüşüne dönüştürmek ve burada MetaTerrace’ta başlatmak için Backes & Strauss ile emek harcama fırsatına haiz olmaktan coşku duyuyoruz” dedi. Bir zamanlar futbol efsanesi Diego Armando Maradona’ya ait olan ST Dupont’un meşhur NFT kalemini satın almasıyla tanınan MetaTerrace. Şirketin portföyü aynı zamanda dünyanın ilk ‘Future NFT Dubai’ isimli artırılmış gerçeklik NFT duvar resmini ve 6 Michelin yıldızlı bir yemek etkinliği için dünyanın ilk NFT’sini içeriyor! — [email protected]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GIPHY App Key not set. Please check settings

İlk metaverse düğünü 19 Mayıs’ta gerçekleşecek

plastik kaynak kapak

PLASTİK KAYNAK YAPMA – KIRILAN MOTORSİKLET PLASTİK PARÇASINA KAYNAK YAPTIK – TAMPON KIRIK KAYNAĞI OTOMOBİL TAMPON TAMİRİ EVDE PLASTİK KAYNAK